Να αγαπάω

Είπα να γράψω κάτι..

Να γράψω για το πόσο διψάω να σ αγαπώ, να αγαπιέμαι, να σε έχω αγκαλιά.

Νιώθω παιδί χαμένο που ψάχνει να αγαπά και να αγαπιέται μέσα στον πανικό και στην απελπισία. Αν όμως με αφήσεις να σε αγαπήσω θα στα δώσω όλα και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, ούτε εγώ. Εγώ θα είμαι χαρούμενη ακόμη πιο πολύ, θα είμαι γεμάτη, θα ταξιδεύω με το νου και το κορμί γιατί θα με έχεις αφήσει να σε αγαπάω.

Δεν θα με νοιάζει για τις νύχτες που θα πονάω γιατί θα ξυπνάω το πρωί και θα έχω το άρωμα σου πάνω μου, θα μπορώ να περιμένω να ακούσω τον ήχο από τα κλειδιά σου να προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα και θα λαχταράω να τρέξω πάνω σου με το που μπεις. Θα μπορώ να κλείνω μέσα στο στήθος μου την ανάσα σου για να κοιμηθείς και να κρατάω το χέρι σου όταν ανασαίνεις βαριά τα βραδιά από τον φόβο που σε κυνηγάει  στα όνειρα σου.

Θα μπορώ να τραβάω τα μαλλιά σου για να νιώσω τη ζωή από μέσα σου, μέσα στο δέρμα από τα χεριά μου. Αλλά αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένη, στο τέλος είναι πως θα με αφήνεις να πονάω και εκεί θα σπαράζω μέχρι να δω πόσο δυνατή είναι η αγάπη μου. Και μέσα στα σκοτάδια θα σ αγαπάω πιο πολύ, γιατί σου αξίζει όσο σκληρή και αν είναι η καρδιά σου, όσο σκοτεινοί και να ναι οι φόβοι σου, γιατί δεν έχει σημασία. Γιατί εγώ είμαι έτσι. Γιατί εγώ μπορώ. Να αγαπάω. 

Post A Comment